DSC_6382.jpg

10 GODA SKÄL

1. Du kan börja sy direkt på en gång. Om du vill ha ett snyggt och fint resultat när du syr är det en del know-how du behöver veta. Det tar också ibland lång tid att hitta rätt material och mönster med tillbehör. Många gånger behöver man gå till flera butiker vilket gör att det tar lång tid innan man kan börja sy. Design In Box har tänkt på och packat allt du behöver så det är bara att sätta igång.

2. Att sy kläder med Design In Box är ekonomiskt och prisvärt. Det innebär minst halva kostnaden mot om du köpt ett färdigsytt märkes- eller designplagg i butik. Att sy sömmar är egentligen inte så svårt som många tror och du får din personliga prägel på just till plagg som du har sytt och designat. Genom att du syr sömmarna själv och har ditt provrum hemma kan du anpassa ditt plagg som du vill och du får ett roligt, ekonomiskt och eget designat plagg.

 

3. Varje Design In Box är unik och står för hållbarhet. Det finns ingen annan. I varje serie av Design In Box finns det endast ett visst antal boxar. Din box är numrerad vilket också skapar ett andrahands- och ett vintagevärde då du säljer den vidare. Så en del av det du lagt ut på inköp av Design In Box får du tillbaka när du säljer det.

 

4. Modellen är uppsydd. Det är inte helt enkelt att veta vilka tyger och symönster som passar ihop. Design In Box har sytt upp modellen så du på förhand vet hur den kommer att se ut. Vi kvalitetssäkrar tyget genom att ange innehåll, krympmån och ge tvättråd.

 

5. Anpassningsbara mönster. I symönstren finns bra beskrivningar om hur du ska gå tillväga med bilder och text. Det finns på både svenska och åtta andra språk. Varje mönster har flera storlekar så du kan själv anpassa till dina mått. Spar mönstren till andra plagg du vill sy. I Design In Box visar vi på hur man utöver det också kan göra. Ibland visar vi förenklingar, ibland nya tips och ibland bara lite annorlunda.

 

6. Genomtänkt kit. När du ska välja och bestämma tyg och tygkvalité behöver du veta att tyget fungerar till det mönster och plagg du har tänkt att sy upp. Det har vi tänkt på när vi planerar, beställer och packar tyger, mönster och tillbehör i Design In Box.

 

7. Design In Box har  samlat bra youtube-filmer för att underlätta för dig. Vi uppdaterar våra spellistor vart efter vi finner eller får tips om nya bra filmer.

 

8. Det är kreativt och inspirerande att sy med Design In Box och inspirera gärna varandra på vår Facebook-sida. Där hjälper alla varandra.

 

9. Om du inte är så van att sy eller känner dig osäker så ger Design In Box tips & råd det på webbsidan och ytterligare råd i boxen.  Du får också personligt goda råd  från mig för just det plagg du vill sy. Våga sy själv!

 

10. Om du är van att sy då säger Design In Box GRATTIS till dig! Vi har särskilt tänkt på dig också. Vi har underlättat för dig genom att packa Design In Box med det du behöver och du vet på förhand hur det blir. Du får göra det allra roligaste, att sy.

 

Jag hoppas att du blir inspirerad att sy dina designkläder själv med Design In Box! Det är en särskild känsla att bära kläder som man sytt själv. Det är en riktigt fin present till sig själv som är rolig dessutom. Men det är också härligt och fint att ge bort i gåva något som du själv har sytt. Design In Box är också perfekt som present till någon som gillar att sy.

  • Facebook Clean
  • White Instagram Icon

NYHETSBREV

KONTAKT

info@designinbox.se

 

© 2023 by PRETTY GAL. Proudly created with Wix.com