DSC_6382.jpg

Villkorsdatum 2016-06-01 är gällande.

Beställning: 

Design In Box beställs genom webbshop på www.designinbox.se

Åldersgräns:

Åldersgräns vid postorderköp är 18 år enligt lag.

Betalningssätt och avgifter:

Webbshopen Design In Box tillämpar direktbetalning via webbsidans betalningssystem. Frakt & Expeditionsavgift tillkommer enligt gällande regler.

Priser:

Samtliga priser från Design In Box är i Svenska kronor och inklusive 25% moms. Frakt tillkommer. I kundkorgen redovisas alla priser och avgifter samt det totala priset innan betalning sker.

Giltighetstid och fel i publicering:

Vi reserverar oss för prisjusteringar, lagerförändringar och ev tekniska fel på webbplatsen, webbläsaren, nätverk och servrar. Vi förbehåller oss rätten att korrigera produkttexter, bilder och priser som skrivits eller tryckts felaktigt på webbplatsen eller tryckt material. Varje produkt finns enbart i begränsat antal och anges där produkten säljs.

Leveranser:

Om beställd vara finns i lager så skickar vi normalt din order inom 1-2 dagar (Postens leveranstid tillkommer).

Ångerrätt:

Vi tillämpar 14 dagars ångerrätt på varor via webshopen från den dag då produkterna mottogs. När vi fått tillbaka produkten och förpackningen och konstaterat att dessa är i nyskick kommer vi inom 30 dagar betala tillbaka det belopp du betalat för varan samt avgifter. Om du beställt flera varor returnerar vi dock inte avgifterna. Returnerade produkter ska vara i helt oförändrat skick och i originalförpackning. Följesedel ska alltid bifogas vid ångerköp. Vid eventuell tvist följer vi Allmänna reklamationsnämndens rekommendation. Paketera varan väl eftersom du som kund står för risken samt kostnader för returfrakten.

Reklamation:

Kontakta oss via e-post innan du returnerar. En vid leverans trasig eller felexpdierad produkt ska reklameras inom skälig tid och som returneras inom 14 dagar. Följesedel, produkten och originalförpackningen ska sändas åter med ett brev vad som är för fel på produkten. I möjligaste mån erbjuder vi liknande vara om inte det går så får kunden pengarna tillbaka.

När det gäller reklamation av mönstertillverkare hänvisar vi direkt till dem.

Garanti:

Vi lämnar garanti att produkterna är enbart är producerade i max 1000 per Design In Box för hela världen. Varje produkt är designade med ett särskilt nummer vilket gör att den är unik. Det framgår av originalförpackningen vilket nummer just din produkt har.

Personregister:

Design In Box lagrar kunduppgifter. Uppgifterna lämnas ej ut.

  • Facebook Clean
  • White Instagram Icon

NYHETSBREV

KONTAKT

info@designinbox.se

 

© 2023 by PRETTY GAL. Proudly created with Wix.com