DSC_6382.jpg

OM DESIGN IN BOX

Att sy kläder med Design In Box är en kreativ, ekonomisk och hållbar livsstil. 
Jag vill inspirera dig till att sy dina designkläder med Design In Box - prêt à coudre - som är färdig att sy.

Sy kläder tycker jag är det roligaste som finns. När jag var liten lärde min mormor mig allt om sömnad och det intresset har följt mig genom livet. Under 2016 grundade jag Design In Box — en box fylld med det du behöver för att skapa dina egna designkläder.

Att sy kläder med Design In Box är en kreativ, ekonomisk, hållbar och trendig livsstil. Genom att du själv syr får du designkläder till ett betydligt lägre pris än i butik, ungefär hälften. Och eftersom Design In Box alltid väljer tyger med god kvalité som håller länge, så har plaggen också ett värde på en andrahands- och en vintage-marknad.

Att sy kläder kan i vissa lägen vara lätt och enkelt, men i andra lägen är det lite krångligare. Med Design In Box vill jag inspirera och visa dig att det är roligt att sy kläder själv och att det inte är så svårt. För dig som inte har så mycket erfarenhet av sömnad har jag samlat youtube-filmer på webbsidan där du kan få vägledning och stöd. Du kan också ställa frågor i
Design In Box’s facebook-sida, där alla hjälper alla.

När du köper en Design In Box medföljer tips och råd på vad du behöver tänka på innan du börjar sy, och jag lämnar även mina personliga sömnadsråd för just det plagg du har beställt. På webbsidan får du ytligare svar på fler frågor genom tips & råd och FAQ.

Låt nu Design In Box inspirera dig att sy designkläder —
antingen till dig själv eller som en gåva till någon annan!

  • Facebook Clean
  • White Instagram Icon

NYHETSBREV

KONTAKT

info@designinbox.se

 

© 2023 by PRETTY GAL. Proudly created with Wix.com